VOKA Kempen maakt zich op voor Prijs Ondernemen en Jaardiner

prijs ondernemen 2013Op vrijdagavond 14 juni reikt VOKA Kempen de jaarlijkse Prijs Ondernemen uit. “We reiken die avond eigenlijk niet één, maar vijf awards uit”, zegt Ronny van Broeckhoven, voorzitter VOKA Kempen. “Elk van onze vijf Lokale Ondernemersnetwerken of LON’s heeft een onderneming uit haar regio genomineerd. Een onderneming die al jarenlang onafgebroken bijdraagt aan de welvaart en het welzijn van haar regio. Een ‘vaste waarde’. Op en top Kempens ondernemerschap.” Eén van hen zal nadien de Prijs Ondernemen 2013 in de wacht slepen.

De laureaten presenteerden zich gisterenavond aan de jury. Die had onder meer oog voor de managementstructuren van de onderneming, haar strategie, personeels- en marketingbeleid, innovatieve vermogen en internationale realisaties. Voor we weten wie de Prijs Ondernemen in de wacht sleept, is het wachten tot 14 juni.

Diezelfde avond worden ook de VOKA-ambassadeurs gehuldigd. Zij zijn het gezicht van VOKA in de gemeenten of op het industrieterrein. De avond wordt feestelijk afgesloten met het Jaardiner, een netwerkavond met een verzorgd diner. De crème de la crème van de ondernemende Kempen vertoeft er dan in elkaars gezelschap.

Volgende week worden de vijf laureaten van de LON-awards en kandidaten voor de Prijs Ondernemen 2013 bekend gemaakt. Iedere dag stellen wij ook bij Made in Kempen een bedrijf aan u voor.