Schoonheidsinstituut Viva Wellness uit Geel mag zich voortaan een 100% Suikersalon noemen. Zaakvoerster Ellen Leysen ontving de bijhorende award in pilootstudio Payeska in Westerlo, verdeler van de ROYX PRO-ontharingsproducten. Zo’n 100 schoonheidsinstituten in België kozen er al voor om enkel nog met suikerpasta te werken voor ontharing.

“De reacties van de klanten in ons salon zijn zo positief op de suikerbehandeling dat we niet lang getwijfeld hebben om enkel nog met suiker te ontharen,” vertelt Ellen Leysen. “Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid.”

Jaarlijks event
De uitreiking gebeurde op de Sweet Sunday bij Payeska in Westerlo, een jaarlijks event voor alle ROYX PRO-schoonheidsspecialistes waarop die nieuwe producten ontdekken, hun suikertechniek verfijnen tijdens workshops en advies krijgen over verkoop en marketing. Voor het eerst werden ook de Suikersalon Awards uitgereikt.