Vijfde kantoor Heeren & Hillewaere Vastgoed in Malle

vlindercampagne H&HReeds meer dan 30 jaar is Heeren & Hillewaere Vastgoed een prominente speler in de vastgoedmarkt in de regio’s Noord-Antwerpen, de Antwerpse Kempen en Noord-Limburg. Sinds deze maand heeft de groep er een vijfde kantoor bij. “Naast de vestigingen in Brasschaat, Oud-Turnhout, Poppel en Schilde, kunnen onze klanten binnenkort ook terecht in het kantoor langs de Antwerpsesteenweg in Oostmalle”, zegt bestuurder Christine Vandeur. “De opening van dit nieuwe kantoor kadert binnen de strategie van Heeren & Hillewaere Vastgoed om meer vestigingen te openen. In een voortdurend evoluerende economische markt is het belangrijk om steeds opnieuw in te spelen op de wijzigende trends. Grotere netwerken bieden heel wat voordelen. De makelaars zijn dichter bij hun klanten, sterker verankerd in de regio en dus nog beter op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. Bovendien kan er efficiënter gewerkt worden door minder grote afstanden te moeten afleggen.”

Zes jaar geleden ontstond Heeren & Hillewaere uit de fusie tussen de vastgoed- en verzekeringskantoren P. Heeren en Hillewaere Makelaars. Ondertussen telt de voltallige groep een 35-tal enthousiaste medewerkers. “Heeren & Hillewaere Vastgoed kan ondertussen aan kandidaat-kopers en –huurders iets meer dan 900 vastgoedobjecten aanbieden, waaronder een 350-tal woningen, meer dan 100 bouwpercelen, 300 kwalitatieve appartementen, commerciële eigendommen en interessante beleggingspanden, enzovoort. Daarenboven verkoopt onze afdeling Hippisch Vastgoed meer dan 3 miljoen vierkante meter aan paardeneigendommen.”

De Heeren & Hillewaere vastgoedmakelaars worden ondersteund door een volwaardige back-office in het hoofdkantoor te Oud-Turnhout met ondermeer de afdelingen administratie, webbeheer, boekhouding, publiciteit, fotografie en evenementenorganisatie. Op dinsdagavond 24 september zetten alle kantoren tussen 19 en 23 uur de deuren open tijdens de Open Huis Nocturne.