Vijf faillissementen

the studioDe rechtbank van koophandel in Turnhout heeft dinsdag de cvba The Studio failliet verklaard op eigen aangifte. Het gaat om een kapsalon in Vogelzang. De onderneming had nog vier werknemers in dienst. Veerle Verhaegen is curator.

De zaakvoerders van de bvba Allround Administration Services op de Lichtaartseweg in Sint-Jozef Olen hebben de boeken neergelegd. De rechtbank verklaarde het bedrijfje dat secretariaatswerken uitvoerde, failliet. Ludwig Peeters treedt op als curator.

In Sint-Jozef in Rijkevorsel is de bvba Wheels & Tracks op dagvaarding failliet verklaard. De onderneming tekende voor de vervaardiging van synthetisch rubber. Curator is Paul Van Rompaey.

De bvba KB Trading, verhuur en leasing van machines en gereedschap met vestigingsadres op de Kanaaldijk in Ravels is failliet verklaard na dagvaarding door schuldeisers. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Na dagvaarding is de cvoha Abico, Grote Steenweg in Geel, failliet verklaard. Het gaat om een horecazaak. De advocaten Noël Devos en Geert Naulaerts treden op als curatoren.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)