Vijf faillissementen waarvan drie in de bouw

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout sprak vanmorgen het faillissement uit van vijf vennootschappen. Opvallend: drie daarvan situeren zich in de bouwsector.

Casabel, een handel in onroerend goed, was nu gevestigd in het Nederlandse Hapert maar vroeger aan de Wilgenstraat 15 in Turnhout. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Ook Alain Decoster uit de Neerstraat 69 in Herselt, die zijn activiteiten aan de man bracht onder de naam Algemene Schilderwerken AD-Creation, moet zijn werkzaamheden stopzetten. Hij legde zelf de boeken neer. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

De schrijnwerkerij die zich toelegde op het plaatsen van keukens Pro Interior Comm.V., Rauwelkoven 87P in Geel, stapte zelf naar de rechtbank met het verzoek om een faillissement. De vennoten Eddy Diependaele en Ariane Devacht delen in de faling. Curator: Tom Vandecruys.

Informaticabedrijf SMC bvba, Ieperstraat 124 in Turnhout, gooide de handdoek. De curatoren Jean de Chaffoy en Luc Plessers handelen het faillissement verder af.

In Hoogstraten werd metaalschrijnwerkerij en de groothandel in metalen Maufra bvba, Salm Salmstraat 47, gedagvaard door schuldeisers. De rechtbank sprak de faling uit. Curator: Wim Nysmans.