Vijf faillissementen waaronder vier bouwfirma’s

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft gisteren vijf faillissementen uitgesproken.

CKP Constructions bvba, Kloosterstraat in Mol, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijf was actief in residentiële bouwprojecten. Curatoren zijn Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

De bvba Esi Benelux, Acaciastraat 15 in Geel, voerde gespecialiseerde bouwwerkzaamheden uit en werd failliet verklaard op dagvaarding. Christophe Geukens handelt het faillissement af als curator.

Het informaticabedrijf Eye4ICT bvba uit de Prof. Devochtstraat in Turnhout legde zelf de boeken neer. Curator is Tom Van Even.

Het doek valt over de bvba Algemene Woningswerken Wilmsen-Wouters, Schoolstraat in Beerse, nadat het zelf naar de rechtbank was gestapt. Die stelde Katty Somers aan als curator. Er was nog een arbeider in dienst.

Ook bouwbedrijf Nuyts en Co bvba, Olmensebaan in Balen, gooide de handdoek en werd failliet verklaard. In deze zaak is Christophe Geukens curator. Drie bedienden moeten op zoek naar een andere job.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.