Vier valentijn met bloemen… uit de automaat

bloemenautomaatNog op zoek naar een (laat) valentijnscadeau? Aan de Molderdijk in Mol staat de eerste bloemenautomaat van de Kempen, een initiatief van zaakvoerder Guy Hoegaerts van zonnecenter Sunnytimes.

“De dag van vandaag leiden we een steeds drukker leven. Vaak ontbreekt zelfs de tijd om boodschappen te doen”, vertelt Guy Hoegaerts, zaakvoerder van Sunnytimes. “Bij Sunnytimes willen we 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar zijn voor onze klanten. Een drank, snoep- en broodautomaat tref je al aan op diverse plaatsen, maar een bloemenautomaat bestond nog nergens in de Kempen. Vandaar dat we het idee kregen om dergelijke automaat te plaatsen.”

Altijd vers
Uit de automaat haal je zowel een boeketje van 10 euro als een cava bloemstuk van 50 euro. De bloemen zijn afkomstig van ’t Festoentje uit Olen en de automaat wordt drie keer week ververst. Winter en zomer blijft de temperatuur op 9 graden. Momenteel werkt de zaakvoerder aan een systeem om ook bijhorende kaartje mee te leveren.

“Als het in Mol een succes wordt, willen we het concept uitbreiden naar andere plaatsen in de Kempen”, kondigt Hoenaerts aan.