Via-via groeiend netwerkevenement in de Kempen

link 21Moet je zeker even in je agenda noteren: volgende week donderdag is de nieuwe netwerkavond van Via-via gepland in Herentals. Om 18 u hebben traditioneel vele tientallen bedrijfsleiders, kaderleden en young potentials met elkaar afspraak in de Link 21, in Herentals.

Netwerken is vandaag belangrijk. Kennis maken met andere bedrijfsleiders en ondernemers is een eerste stap naar verdere zakelijke contacten. In de Kempen hebben de Ontbijtclub Kempen, de Contactgroep Industrie Herentals en de JCI Gheel-en-Thals zich al enkele tijd terug geëngageerd om de Kempense zakenmensen bijeen te brengen. Hun initiatief Via-via kent onderhand een groot succes. Telkens zijn zo’n 100 man op de afspraak.

In ruil voor je businesskaartje krijg je je eerste twee consumpties op zo’n avond gratis. De hapjes worden geleverd door Link 21.

Alles loopt heel informeel: er zijn geen reservaties, geen plichtplegingen en geen toespraken. Het evenement begint om 18 u en loopt tot zowat 23 u.

Elke Via-via heeft een eigen sponsor. Donderdag 14 maart is dat Unizo. Tinne Delcroix (014/58 01 88) is de organisator van de avond.