Vestiging Neckermann.com in Geel is open

neckermann.comDe eerder aangekondigde vestiging van Neckermann.com in Geel heeft de deuren geopend. Het Nederlandse postorderbedrijf kiest ervoor om ook in Vlaanderen een aantal fysieke winkels te openen. Daarmee komt het tegemoet aan de vraag naar kijk- en servicewinkels.

Neckermann startte bijna 50 jaar geleden als één van de eerste postorderbedrijven van Nederland en behoorde decennia lang tot de top van de Nederlandse postorderbedrijven. Het bedrijf heeft zich sinds 2014 exclusief gefocust op online kopen. Daar komt nu een nieuwe fysieke tak van verkoop en service bij. Verspreid over België en Nederland gaat het om 17 filialen.

Breed assortiment
Het assortiment in de nieuwe winkel is ruim: van huishouden tot sportartikelen, van verzorgingsproducten tot dierenvoeding. Bovendien verandert het aanbod regelmatig.

Geel is de vierde Belgische winkel van Neckermann.com. Ze kozen voor de centrale ligging van de stad en ook de keuze voor de Nieuwstraat was geen toeval. “Het is een goede winkelstaat”, vertelt Katja, een van de 3 medewerksters. “Iedereen wandelt hier spontaan binnen en de mensen zijn fantastisch.”