BeMo Verzekeringen geeft Mols kantoor grondige facelift

CoverVerzekeringen01Afgelopen weken heeft het kantoor van BeMo Verzekeringen in het centrum van Mol een grondige opknapbeurt gekregen. Door de verhuizing van boekhoudkantoor PKF-VMB Kempen kwam er meer ruimte vrij en hiervan werd gebruik gemaakt om een herschikking door te voeren. BeMo ontstond begin vorig jaar door een fusie van de verzekeringskantoren van Marc Willems (Mol) en Herman Berghmans (Geel).

“De reden voor de fusie was om de krachten te bundelen”, zegt medezaakvoerder Dave Blankert. “De verzekeringswereld wordt steeds complexer en het samenbrengen van een groter team biedt de mogelijkheid om meer te gaan specialiseren.” BeMo Verzekeringen wordt tegenwoordig geleid door Herman Berghmans, Marc Willems, Ineke Willems, Dave Blankert en Els Berghmans. Naast hen werken in de 2 kantoren samen nog 5 mensen. Het kantoor in Mol bevindt zich aan de Nieuwstraat, dat in Geel-Bel langs de Molseweg.

Groei staat voorop
BeMo Verzekeringen werkt als verbonden agentschap van KBC en biedt uitsluitend KBC-producten aan, zowel schade- als levensverzekeringen, en dat zowel aan particulieren, zelfstandigen als KMO’s. “We draaien na anderhalf jaar onder onze nieuwe naam en ik denk dat we zeer tevreden mogen zijn”, aldus nog Dave Blankert. “Zoals elk gezond bedrijf staat groei voorop in de toekomst.”