Verwarmingscentrum Jan Cools en nog 10 bedrijven failliet

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft vanmorgen Verwarmingscentrum Jan Cools nv, Lichtaartsesteenweg 28 in Lille, failliet verklaard. Het bedrijf was gespecialiseerd in kachels en haarden en legde zelf de boeken neer. Er waren nog 3 arbeiders en 4 bedienden aan de slag. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Ook detailhandel en winkel Dimpna-Center bvba, De Billemontstraat 68 in Geel, vroeg zelf het faillissement aan. Hier waren nog 3 bedienden aan de slag. Curator: Tom Vandecruys.

Verder valt het doek over varkenshouderij Kenis P & J LV, Oude Tramweg 21 in Meer. Op hetzelfde adres deelt ook Pieter Kenis in het faillissement op aangifte. Curator in beide zaken: Mark Bruurs.

Patricia Van Steenwergen, Rijkevorselseweg 1 in Beerse, baatte café De 2 Volksvrienden uit maar werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Katty Somers.

Nog na dagvaarding moet Groep DJ Comm.V., Veststraat 58/16 in Balen, zijn grafische activiteiten stopzetten. Zaakvoerder Georgio De Jong werd eveneens failliet verklaard. Curator: Christophe Geukens.

De Oude Melkerij bvba, Eindhoutdorp 18 in Laakdal, was een groothandel in weefsels en stoffen en een kleinhandel in kleding en accessoires. Het bedrijf werd gedagvaard tot faling. Curator: Patrick De Ferm.

De groothandel in diamanten en andere edelstenen Goldi bvba, Dr. Vandeperrestraat 69 in Geel, werd ook gedagvaard door schuldeisers. Curator: Tom Vandecruys.

Doe Het Zelf Van Dooren bvba, Steenweg op Mol 7/1 in Oud-Turnhout, moet de activiteiten stopzetten na dagvaarding. Curator: Tom Van Even.

Leerzingen bvba, een groot- en kleinhandel in muziekinstrumenten en aanverwante activiteiten aan Limberg 10 in Herselt, werd failliet verklaard na dagvaarding. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Nog na dagvaarding valt het doek over Ronin Technologies bvba, Industriezone Vlasmeer 5 in Mol, een groot- en kleinhandel in computers, hard- en software. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Nieuwemarkt bvba, uitbater van een café op de Grote Markt 57 in Turnhout, legde de boeken neer en werd failliet verklaard. Curator: Ronny Ceusters.