Versmarkt Mera en nog 5 andere ondernemingen failliet

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft vandaag Warenhuizen Mera bvba, Veldstraat 8 in Meerhout, failliet verklaard. De vennootschap baatte het warenhuis Versmarkt Mera uit. De zaakvoerders legden zelf de boeken neer. Er waren nog 2 arbeiders en 6 bedienden in dienst. De rechtbank stelde Christophe Geukens aan als curator om het faillissement af te handelen.

Gerky bvba, Gammel 65 in Rijkevorsel, is een groothandel in akkerbouwproducten, veevoeders en met een algemeen assortiment. Het bedrijf werd gedagvaard tot faling door schuldeisers. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Ook huis- en decoratieschilder Thierry Goovaerts, Zagerijstraat 8/6 in Grobbendonk, werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Het adviesbureau op het vlak van bedrijfsbeheer Jaro Consult Comm.V, Steenweg op Ravels 49/1 in Oud-Turnhout, moet na dagvaarding de activiteiten stopzetten. Ook vennoot Johannes Rooijakkers werd failliet verklaard. Curator: Tom Van Even.

Adviesbureau BN Invest NV, De Most 4 in Balen, werd gedagvaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Curator: Christophe Geukens.

Aannemingsbedrijf W & M bvba, Kampdijk 39 in Ravels, legde zelf de boeken neer, waarna de rechter de faling uitsprak. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.