Verrassende en creatieve grootformaat decoratie

themixedgalleryMartine Bouwen en Philippe Alleman slaan de handen in mekaar en richtten theMixedGallery op. Daarmee bieden ze grootformaat decoratie op maat aan voor speciale binnen- en buitenprojecten. “Wij vertrekken vanuit onze creativiteit”, vertellen de twee.

Martine heeft een jarenlange ervaring in grootformaat in verschillende sectoren, terwijl Philippe eerder een business-achtergrond heeft. Met hun samenwerking binnen theMixedGallery beweren ze een unieke dienstverlening aan te bieden. “We zijn geen printbedrijf of drukkerij, maar createurs”, benadrukken ze. “Wij vertrekken vanuit een project en gaan kijken welke techniek, of combinatie van technieken, daar het beste voor zijn.”

Daar kom je zelf niet op
Dat kan kleven, printen of beschilderen zijn, maar even goed beelden over mekaar plaatsen. “Andere firma’s maken vaak gebruik van stockfoto’s en gaan daarmee aan de slag. Wij niet. Voor ons is elk project uniek. Wij brengen de klanten ideeën aan waar ze zelf niet opkomen.”

Voor notenproducent Van Crombruggen in Wommelgem voert de firma momenteel een project uit waarin een gorilla de hoofdrol speelt (zie foto). Op 12 december wordt de campagne voorgesteld.

theMixedGallery levert maatwerk op het vlak van gevel- en muuraankleding, LED-walls, kantoorverfraaiing, bedrijfsvoertuigen en beurzenstands en werkt samen met gevestigde leveranciers. Het bedrijf realiseert projecten voor zijn klanten in binnen- en buitenland. “Onze ambitie is verder te groeien in België, Nederland en Duitsland”, besluiten de twee. De firma werkt vanuit een kantoor en studio in Tongerlo en Vosselaar.