Nog voor het verkoopbord de grond in ging, de eerste steen werd gelegd en de website online ging, werden al 7 van de 21 bedrijfsunits verkocht in het nieuwe bedrijvenpark Parwijskant in Voortkapel. Dat verrijst op de site van het vroegere Slachthuis Appels. De bouwwerkzaamheden gingen zopas van start. “De interesse voor KMO-units is groot in deze regio”, zegt Hilde van Looveren van bouwheer KVL Holding uit Olen, het bedrijf van haar vader Kris Van Looveren.

“Eigenlijk zijn we nog niet echt bezig met de verkoop”, zegt Hilde Van Looveren. “Eerder raakte bekend dat we de bouwvergunning binnen hadden en vanaf toen begonnen snel de reacties binnen te komen.”

3 panden
Het project bestaat uit 3 gebouwen. Gebouw A, met 4 units met een showroom aan de kant van de Olenseweg, is al volledig uitverkocht. Onder meer Keukens Van Lommel en motorhandelaar Tom Serneels zullen er naartoe trekken. Eind april wordt het gebouw opgeleverd. De werkzaamheden aan het volgende pand met 6 units en een woning worden rond de bouwvakantie afgerond. Hiervan zijn ook al 3 units verkocht. Nog volgens de planning moet het laatste gebouw met 11 units er tegen het einde van dit jaar staan.

Volgens Van Looveren heeft de interesse ook te maken met de ruime parkeermogelijkheden en de groenvoorzieningen.