Het Lokaal Ondernemers Netwerk Voka Kempen Noord heeft zijn winnaar bekendgemaakt van hun jaarlijkse LON-award en die gaat naar logistiek dienstverlener Verkooijen uit Hoogstraten. Het bedrijf dingt op die manier mee aan de Prijs Ondernemen 2017. Voka Kempen Noord groepeert ondernemingen uit Baarle-Hertog, Hoogstraten, Merksplas en Rijkevorsel.

Voorzitter Guy Martens feliciteerde directeur-eigenaar Miranda Verkooijen tijdens een bedrijfsbezoek. “Begonnen als een traditioneel transportbedrijf groeide het uit tot een fullservice logistieke dienstverlener voor traders en leveranciers van plastic granulaten, maalgoed, rubbers, polymeren, diervoeding en papier. Verkooijen is een zeer klantgerichte onderneming, zij nemen hun klanten letterlijk alle zorgen uit handen. Ze verzorgen transport, opslag, inslag en overslag, waarderen de producten op en verpakken ze. Ook zorgen ze dat alles in orde is wat betreft wet- en regelgeving, milieu- en veiligheid, douanediensten en accijnzen. Ze investeren permanent in hun infrastructuur en personeel. Hun wagenpark wordt frequent vernieuwd, ze werken met de modernste elektrische heftrucks. Kortom, het ideale bedrijf om de transport en logistieke sector positief in beeld te brengen en om onze regio te vertegenwoordigen.”

Verrassing
“Deze LON-award komt voor ons echt als een verrassing”, vertelt Miranda Verkooijen. “Als logistiek dienstverlener hadden wij nooit gedacht gekozen te worden. Eigenlijk vinden wij het heel normaal wat we doen en zoals we het doen. Maar natuurlijk zijn we heel blij en fier met deze erkenning. We vieren dit jaar ons 40-jarige bestaan – mijn ouders hebben het bedrijf opgericht in 1977 – en deze award geeft dat moment nog meer glans.”

In juni kiest een professionele wie de Prijs Ondernemen 2017 wint.