Er zijn enkele veranderingen op til bij het netwerkevent Open Coffee in Turnhout. Na Nieuwjaar verhuizen de maandelijkse bijeenkomsten naar het nieuwe d’Offiz van Groep Hillewaere langs de Ring. Maar eerst is er nog een Open Coffee on Tour.

Na 3 jaar Officenter verhuisden de maandelijkse bijeenkomsten in maart 2016 naar het cinemacomplex Utopolis. “De jongste maanden slabakte de belangstelling wat”, moet host Laurens Geukens van Group S toegeven. “Hoewel er vandaag toch opnieuw een 50-tal mensen kwam opdagen. Maar we zijn toe aan een opfrissing.”

Voortaan 3 hosts
Op 19 oktober e.k. gaat Open Coffee Turnhout on tour bij Groep Joos in Turnhout. Je kan er die ochtend niet alleen netwerken bij een tas koffie en een koffiekoek, maar voor de gelegenheid zet het digitaal bedrijf voor de deelnemers ook zijn productiedeuren open.

De bijeenkomsten van november en december vinden dan nog plaats bij Utopolis om vanaf januari 2018 te verhuizen naar d’Offiz, het toekomstige bedrijvencentrum van Groep Hillewaere in het vroegere gebouw van Delta Lloyd aan de Parklaan. Tegelijk worden Frédéric Robberechts van Hillewaere en Wim Stoops, kantoordirecteur SBB in Turnhout, medehost.

“Zij zullen ook mee hun relaties uitnodigen”, vertelt Laurens Geukens. “Dit werkt wel, zo leren andere Open Coffees. We gaan ook meer de focus leggen op het netwerken, bijvoorbeeld door speeddating.”

De vaste datum voor Turnhout blijft behouden, namelijk elke 3de donderdag van de maand van 8 tot 10 uur ’s morgens.