Verandabouwer J.D.V. Benelux failliet verklaard (+8 nieuwe faillissementen)

Verandabouwer J.D.V. Benelux uit Arendonk is op bekentenis door de rechtbank van koophandel failliet verklaard. Meester de Chaffoy en meester Plessers zijn aangesteld als curator.
De rechters handelden nog acht andere faillissementsdossiers af:

* Het restaurant Winniefred uit Poppel werd gedagvaard en failliet verklaard. Mark Bruurs is aangesteld als ccurator.
* Het boekhoudkantoor Bertels uit Geel kreeg eveneens een dagvaardiging in de bus. Na de uitspraak van het faillissement is Tom Vandecruys aangesteld als curator.
* Gecepro uit Olen organiseerde congressen en beurzen. Het bedrijf werd eveneens op bekentenis failliet verklaard. Ludwig Peeters is curator.
* Aesthetics Unlimited uit Meer was een groot- en kleinhandel in medische hulpmiddelen. Het bedrijf is op bekentenis failliet verklaard. Katty Somers is curator.
* Café Blue Jeans VOF uit Mol diende op bekentenis de boeken neer te leggen. Meester Jef Van Looy werd aangesteld als curator.
* Sabrien Lauwers werd als uitbater van café Blue Jeans op bekentenis failliet verklaard. Meester Jef Van Looy is aangesteld als curator.
* De BVBA De Stoffel uit Herenthout baatte de brasserie De Kroon uit en werd op bekentenis failliet verklaard. Curator Kristof Benijts handelt het faillissement verder af.
* Kristof Raets uit Herenthout is op bekentenis failliet verklaard. Meester Kristof Benijts werd als curator aangesteld.