Vedrova brengt machines van Nedschroef naar Rusland

Vedrova OKMachinebouwer Nedschroef uit Herentals deed andermaal een beroep op de gespecialiseerde transportdiensten van Vedrova om via uitzonderlijk vervoer een machine van 51 ton naar Ryazan in Rusland te versturen .

De machine werd in Herentals afgehaald om via Kallo naar St. Petersburg verscheept te worden . Vandaar ging het met een speciale vrachtwagen nog 1000 kilometer  verder naar Ryazan .

“Bij het transport van dergelijke machines komt heel wat kijken. De afmetingen, lengte, breedte en het gewicht van de goederen gaan bepalen welke vrachtwagen we moeten voorzien. Soms moet een stuk van het transport gebeuren via het water”, vertelt Walter Drossaert, manager. “Wij zijn gespecialiseerd in transport naar Oost-Europa, de GOS-landen en Rusland en beschikken daarbij over een uitgebreid netwerk van specialisten en partners die er samen met ons voor zorgen dat de goederen ter plekke komen. Naast de conventionele transporten van gepalletiseerde goederen doen wij ook geregeld zwaar en uitzonderlijk vervoer zoals bijvoorbeeld van grote productielijnen of ketels naar deze regio’s.”

Nedschroef en Vedrova hebben in het verleden herhaaldelijk samengewerkt voor gelijkaardige transporten naar Rusland, Roemenië, Wit-Rusland, Polen, Tsjechië en Hongarije .