VDCAuto- & Truckservice VDC uit Wuustwezel is sinds kort erkend als servicepunt voor de lichte en zware bedrijfsvoertuigen van Mercedes-Benz Belgium-Luxembourg. Daardoor kunnen bestel- en vrachtwagens van dit merk voortaan ook in de Noorderkempen terecht voor onderhoud en herstelling.

“We zijn fier dat we sinds kort Erkend Mercedes-Benz Servicepunt voor Vans en Trucks zijn”, vertelt Jelle Van de Cloot van VDC. “Onze noeste arbeid, maar vooral elke dag opnieuw ten dienste staan van de klanten, lagen aan de basis van deze erkenning. Net zoals Mercedes-Benz dragen wij klantentevredenheid hoog in het vaandel. Naast onderhoud en reparaties kunnen we voortaan extra diensten aanbieden, gaande van herstellingen onder garantie tot de uitvoering van onderhoudscontracten.”

Familiebedrijf
VDC is een familiebedrijf waarvan de dagelijkse leiding nog altijd in handen is van vader Eugeen Van de Cloot. Zoon Jelle heeft de verantwoordelijkheid over de garage, zoon Jonas legt zich toe op de pechverhelpings- en takeldiensten, terwijl dochter Femke de administratie op zich neemt. In totaal zijn er 10 mensen werkzaam voor VDC.

Jelle Van de Cloot: “De evoluties en vooral de technologische innovaties in de autosector gaan zo snel dat we besloten hebben om ons gaandeweg te specialiseren. Dit resulteerde in 2009 al in een samenwerking met Fuso voor de lichte vrachtwagen Canter. De samenwerking met Mercedes-Benz Vans & Trucks kadert eveneens in onze trend naar specialisatie. Maar we blijven verder ook voertuigen van alle merken en maten onderhouden en herstellen.”