Van Roey ICT Group heeft een partnership gesloten met de vzw To Walk Again. Het Turnhoutse bedrijf ondersteunt de organisatie van stichter en boegbeeld Marc Herremans de komende jaren in al hun ICT-noden, zo ook het nieuwe Postrevalidatiecentrum dat de vzw binnenkort begint te bouwen bij het AZ Herentals.

“Ik ontmoette directeur Johan Cremery op een activiteit van het Netwerk Fietsende Managers”, vertelt general manager Pat Van Roey. “We gingen graag in op zijn vraag om To Walk Again en het Postrevalidatiecentrum te ondersteunen. We zijn een sportief bedrijf. Sport is bij uitstek een manier om te werken aan je fysieke en ook mentale gezondheid. Het verhoogt je levenskwaliteit. Vaak heeft het ook nog een positieve impact op je ecologische voetafdruk, zoals bij fietsen. Daarnaast hebben we een groot hart voor goede doelen die gezondheid vooropstellen. Binnen ons MVO-beleid liefst dan nog initiatieven die sport en gezondheid ondersteunen voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Wanneer hierbij een link wordt gelegd met nieuwe technologieën – onze core business – dan worden we helemaal enthousiast.”

In het Postrevalidatiecentrum van To Walk Again in AZ Herentals krijgen mensen met een fysieke beperking stimulerende en progressieve postrevalidatie op maat. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van de staprobot Ekso Bionics.

In ruil voor de geleverde diensten zal VanRoey.be mee worden genomen in de communicatie van To Walk Again en wordt er visibiliteit geboden tijdens events zoals tijdens Run To Walk Again, een jaarlijkse manifestatie bij Sporta in Tongerlo.