VanRoey.be wordt 20 jaar.

Van Roey 20 jaarVanRoey.be uit Turnhout bestaat 20 jaar. Gestart in 1993 als eenmanszaak onder de naam van Van Roey Automation, groeide het bedrijf uit tot de grootste ICT-dienstverlener van de Kempen.

Patrick Van Roey, CEO: ”In 1993 was ICT veel eenvoudiger: Van big data, beveiliging of cloud was nog geen sprake. Je kan wel stellen dat vandaag alles een stuk complexer is. Er is meer nood aan specialisten die, in verstaanbare taal, je kunnen bijstaan en adviseren in welke richting je onderneming zich op ICT vlak beweegt.”

VanRoey.be maakt onderdeel uit van de Van Roey ICT Group. Deze bestaat uit een aantal dochterondernemingen die de verschillende aspecten van het ICT landschap dekken: VanRoey.be op vlak van infrastructuur en services, Bapps.be op vlak van applicaties, Webstore.be als belevenisshops en Ecolomics.be als het eerste groene datacenter uit de Kempen.

Voor 2014 zet de Van Roey ICT Group 4 peilers centraal: Security, Cloud, Storage en Apps. De actuele rode draad is security. “Van Roey beveiligt je informatie, waar deze zich ook bevindt, in je bedrijf of ergens in de cloud.”

Van Roey won het voorbije jaar de prestigieuze Channel Awards als Best B2B reseller: “Dit is de duidelijkste bevestiging voor het ganse team van onze dagelijkse inzet en zorg voor onze klanten en onze partners. Het is de kers op de taart van 20 jaar werk.” In november kreeg Van Roey samen met de Qcom groep waar de onderneming deel van uitmaakt, ook nog de Platinum Status bij HP. Op 28/11 wordt dit alles gevierd op het eindejaarsevent in de 4Wings.