VanRoey.be wint Oscar van de Belgische ICT

Channel AwardsBij de verkiezing van de Channel Awards in Brussel – de Oscars van de Belgische ICT-sector – mocht VanRoey.be uit Turnhout de Award Best Integrator/B2B mee naar huis nemen. De Van Roey ICT Groep eindigde trouwens 4 keer in de top 3. Als je weet dat in België bijna 5.000 ICT-resellers actief zijn, is dit een grote erkenning van de sector zelf.

General manager Pat Van Roey: “Ik ben een fier man. De Van Roey ICT Group was genomineerd in vier categorieën: VanRoey.be als Best B2B Reseller en Best SMB Reseller, Webstore.be als Best B2C Reseller en ten slotte ikzelf nog als Channel Personality of the year. In alle categorieën behaalden we een podiumplaats, maar de kers op de taart was het winnen van Award Best Integrator/B2B door VanRoey.be. Dat we net die award wonnen, is bijzonder belangrijk voor ons.”

Complexere structuren
“Wij integreren ICT-oplossingen die de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten ondersteunen. ICT gaat verder dan techniek, ICT is strategie. En ICT mag dan voor eindgebruikers veel eenvoudiger geworden zijn, de achterliggende structuren werden complexer. Wij realiseren dan ook totaalprojecten voor onze klanten. We begeleiden hen in de serverroom, op de werkvloer én in de boardroom. Onze engineers for rent, service managers en strategische consultants brengen ervaring binnen die afgetoetst werd in honderden andere KMO’s.”

De Channel Awards is een jaarlijks onafhankelijk event voor het ICT-kanaal waar de vendors, distributeurs en resellers erkend worden. Er zijn drie stemrondes. Een eerste nominatieronde vindt in december plaats. In januari kon de hele ICT-distributiesector stemmen op de longlist. Op het event zelf bepaalt een live stemming de uiteindelijke winnaars.