Het education team van het Turnhoutse ICT-bedrijf VanRoey.be heeft de Excellent Reseller Award gewonnen op de Ctouch Awards Night 2017 in Amsterdam. Ctouch biedt geavanceerde touchscreens voor klaslokalen en VanRoey.be profileert zich als dé Belgische reseller.

Bram Smets, sales manager onderwijs bij VanRoey.be: “We zijn heel trots. Op de Nederlandse markt is Ctouch al heel bekend. Wij zijn fans van het eerste uur en maken er een erezaak van om Ctouch ook in België mee op de kaart te zetten. En dit werkt, meer en meer scholen vervangen hun krijtborden door interactieve touchscreens.”

Interactie
Door het gebruik van touchscreens kunnen leerkrachten de studenten op een interactieve manier betrekken bij hun lessen door online informatie op te zoeken, filmpjes bekijken, oefeningen klassikaal invullen, enz.

“Een mooi voorbeeld van een school die de stap naar digitalisering zette, is het Sint-Claracollega in Arendonk”, vertelt Bram Smets. “Alle klassen werden uitgerust met interactieve touchscreens, er is overal draadloos internet en er zijn oplaadpunten voor laptops en tablets. De meer dan 1.000 leerlingen en 120 leerkrachten worden vandaag ondersteund met moderne technologieën in een open leeromgeving.”