ICT-bedrijf VanRoey.be uit Turnhout heeft in Washington DC de SMB Partner of The Year Award 2017 van Microsoft Belux overhandigd gekregen. Dat gebeurde tijdens het event Microsoft Inpire, de vroegere World Partner Conference. De Kempense ICT-dienstverlener ontving de onderscheiding voor zijn opvallende groeicijfers, vooral in cloud.

Met algemene groeicijfers rond de 25% en 15% in het KMO-segment behoort België tot de toppresteerders binnen Microsoft Western Europe. VanRoey.be droeg daarin bij en kreeg daarvoor de erkenning. Tegelijk werd het bedrijf geroemd om de trouwe keuze voor de volledige Microsoft-oplossingen, de investeringen in bedrijven als Logiqstar en Sirvo – die hun oplossing bouwen op Microsoft-technologie – en de inspanningen op het vlak van digitale marketing.

Veel goesting
General manager Pat Van Roey: “We zijn trots op de erkenning door Microsoft. Ik wil hier graag onze klanten uitdrukkelijk voor bedanken. Elke dag opnieuw krijgen we van hen het vertrouwen om hun groei te ondersteunen. Dat waarderen we enorm. We werden de afgelopen dagen geïnspireerd door de ambities en plannen van Microsoft. Veel goesting dus om samen met hen onze groei verder te zetten, zoals met het nieuwe Microsoft 365, dat in Washington DC voorgesteld werd.”

Traktatie
De general manager belooft het team een traktatie zodra de delegatie terug in België is. “Ze hebben hier het afgelopen jaar heel hard voor gewerkt”, aldus nog Pat Van Roey.