VanRoey.be in zee met Destiny voor aansluiting eigen datacenter‏

vanroey(website)ICT-bedrijf VanRoey.be, met een vestiging in Turnhout en Geel, laat haar nieuwe datacenter aansluiten op het netwerk van Destiny. Dat is de onafhankelijke Belgische telecom operator, gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven. Die beslissing komt er na een marktonderzoek van VanRoey.be. “Onze klanten verwachten van ons een stabiele omgeving met gegarandeerde beschikbaarheid”, verklaart CEO Patrick Van Roey. “Daarom hebben we geïnvesteerd in de laatste nieuwe technologie op gebied van datacenter. De datalijnen moeten dus ook de kwaliteit reflecteren die ons datacenter biedt, met de nodige garanties op vlak van snelheid en beschikbaarheid. Destiny is één van de providers die ons dit kan bieden.”

Klanten die gebruik willen maken van de datacenterdiensten en -applicaties van VanRoey.be, kunnen zich voortaan op het Destiny-netwerk aansluiten. Zo kunnen ze genieten van een snelle en veilige verbinding. Voor de aansluiting van het datacenter maakt Destiny gebruik van EoC (Ethernet over Copper) – technologie in de wijkcentrale in Turnhout. Hierdoor is een symmetrisch gegarandeerde up- en downloadcapaciteit tot 100 Mbps over de koperkabel niet enkel mogelijk in het datacenter, maar ook in alle bedrijven in de regio Turnhout.

VanRoey.be is een onderdeel van de Van Roey ICT Groep en heeft zo’n 20 jaar ervaring. De onderneming biedt ICT-ondersteuning aan bedrijven op de KMO-markt. VanRoey, met vestigingen in Turnhout en Geel, heeft een uitstekende reputatie. In het voorjaar van 2013 werd de organisatie op de Channel Awards verkozen tot Best B2B Reseller van België.