Vanhout toont zijn hart tijdens tv-programma

Het sterkste netwerkAannemingsbedrijf Vanhout uit Geel laat zich van zijn mooiste kant zien tijdens het programma Het Sterkste Netwerk, dat maandagavond op één werd uitgezonden. Daarin moesten twee BV’s – in dit geval Showbizz Bart en Adel El Arib – opdrachten uitvoeren door enkel gebruik te maken van social media. Vanhout verbouwde op twee dagen tijd een schooltje in Beverlo.

“Onze directeur van Vanhout Projects, Marc Moutschen, had de oproep opgepikt via social media en meteen gezegd: dit moeten we doen”, vertelt pr-verantwoordelijke Aline Snykers bij Vanhout nv. “Het gaat om een schooltje waar kinderen met een bepaalde sociale achtergrond onderwijs krijgen. Van twee klaslokalen moest er één worden gemaakt. Onze mensen klopten een muur uit en maakten de muren voor een poppenkast. Tegelijk leverden we verf en borstels.”

Even doorwerken
De oproep kwam op een donderdag in de late namiddag binnen en die avond is er tot 2 uur ’s nacht gewerkt om alles voor te bereiden. Een dag later gingen zeven arbeiders en een projectleider in Beverlo aan de slag. “Vrijdag in de late avond waren ze klaar. ’s Anderendaags zijn een paar mensen terug geweest om nog wat mee te helpen”, zegt Snykers.

Of nu ook andere scholen mogen bellen? “Wij staan voor iedereen open voor voorstellen”, klinkt het bij de pr-dame.