Vanhout Facilities investeert in hoge druk/stoomtrailer

dibo3Vanhout Facilities, dat deel uitmaakt van het bouwbedrijf Groep Vanhout uit Geel, heeft geïnvesteerd in een hoge druk/stoomtrailer. Die is trouwens afkomstig van een ander Kempens bedrijf, namelijk DiBo uit Arendonk. Met het apparaat breidt Vanhout Facilities zijn activiteiten uit. Het is de voorbije periode al ingezet voor het verwijderen van kauwgum, onkruidbestrijding, gevelrenovatie, verwijderen van graffiti, enz.

Verdere uitbouw
“Deze investering kadert in de verdere uitbouw van onze activiteiten binnen het complete pakket van bouwkundig en technisch onderhoud van gebouwen, dat de jongste jaren een sterke groei kende”, zegt directeur Jan Parmentier. “Dankzij de combinatie van technisch en bouwkundig onderhoud kunnen wij een integraal gebouwenonderhoud aanbieden, inclusief dat van het bedrijfsterrein.”

Voor het melden van defecten of storingen kunnen klanten gebruik maken van het online meldsysteem, waar die de voortgang van de werken op elk moment kunnen volgen.

Vandaag volgt Vanhout Facilities een kleine 1000 gebouwen op over heel België en heeft het zijn eigen 24/7 service. In 2015 behaalde het bedrijf het VCA** keurmerk en certifieerde het zich als koeltechnisch bedrijf.