Vandersmissen verzorgt al 35 jaar Feestservice

0032 0478 391 327Momenteel is Vandersmissen Feestservice uit Hoogstraten leverancier van kwaliteitsfeesten in de vorm van een creatief totaalconcept aan ieder die houdt van feestvieren en naar iets meer zoekt. Toch begon het 35 jaar geleden, in 1978, met de traiteurzaak van Marc Vandersmissen en zijn vrouw Hilde Verheyen. “We hebben toen een vis- en delicatessenwinkel opgestart en verzorgden een aantal feestjes onder de Hoogstraatse kerktoren tijdens het weekend”, vertellen Marc en Hilde. Na een aantal jaren was de zaak aan uitbreiding toe en verhuisde het bedrijf naar de locatie op de Vrijheid 64 te Hoogstraten. “In 1991 hebben we onze nieuwe feestzaal Hof ter Smisse feestelijk geopend.”

Door de jaren heen groeide Vandersmissen Feestservice uit tot een vaste waarde in de traiteurs- en cateringwereld en specialiseerde het bedrijf zich in het verzorgen van evenementen tot 5 000 gasten. “In 2003 bood zich een nieuwe kans met de komst van KRC Genk als vaste partner en sinds 2007 zijn ook de festivals in Werchter een vaste waarde.”

Sinds 2007 werken dochters Tinne en Liesbeth mee in het bedrijf. Het zorgde voor een extra schwung in het bedrijf, dat in 2011 verhuisde naar de huidige locatie op de KMO-zone Het Groot Veld in Hoogstraten. “Dankzij de nieuwe infrastructuur werden we twee jaar op rij, in 2011 en 2012, bekroond met de titel van Beste Feestcateraar.” De dienst Catering en Traiteur is nog steeds het kloppend hart van de firma. “Via deze dienst verzorgen wij allerlei feesten op maat. Alles is mogelijk, van een familiefeest, receptie, walking dinner tot een uitgebreid diner.” Daarnaast runt de familie ook nog steeds feestzalen Hof ter Smisse.

Vandersmissen Feestservice is al 35 jaar een succes en vaste waarde in de Kempen, dankzij de continue aanpassing aan de markt. “Je werk aanpassen aan de tijd, in moeilijke tijden je blijven inzetten en je medewerkers blijven motiveren, dat is onze succesformule.” Bij Vandersmissen Feestservice werken momenteel ongeveer 35 mensen. Het Kempense familiebedrijf is de laatste vijf jaar telkens goed voor een omzet van zo’n 4 miljoen euro.

Donderdagavond wordt Vandersmissen Feestservice samen met enkele andere jarige Kempense bedrijven in de bloemetjes gezet tijdens de jaarlijkse ledenontmoeting van Voka Kempen.