Het team van Vanbreda Geerts met uiterst rechts kantoorhouder Filip Geerts.

Het team van Vanbreda Geerts met uiterst rechts kantoorhouder Filip Geerts.

Verzekeringsmakelaar Vanbreda Geerts is verhuisd van de Bochtenstraat naar een groter pand aan de Looiweg 1 in Rijkevorsel. Die verhuizing volgt op de groei van het kantoor van zaakvoerder Filip Geerts naar 13 medewerkers. Nog geen jaar geleden ging G&G Verzekeringen samen met Vanbreda Risk & Benefits en ontstond Vanbreda Geerts.

Filip Geerts: “Het nieuwe gebouw is een stuk groter waardoor onze medewerkers meer ruimte hebben. We beschikken nu ook over een seminariezaal waarin we af en toe infosessies en opleidingen voor onze klanten zullen organiseren over actuele onderwerpen.” De zaakvoerder liet in het nieuwe gebouw ook twee aparte ontvangstruimtes optrekken. “We merken dat onze klanten veel meer dan vroeger op zoek zijn naar advies op maat. Door in ons nieuwe kantoor specifieke ruimtes in te richten voor consultancy, willen we nog beter op deze vraag kunnen inspelen.”

Interessantere voorwaarden
Begin 2016 besliste Geerts om samen te gaan met Vanbreda Risk & Benefits, de grootste Belgische verzekeringsmakelaar met hoofdzetel in Antwerpen. “Door deze samenwerking beschikken we over nog meer kennis en kunnen we een nog bredere waaier aan producten en diensten aanbieden. Omdat we nu deel uitmaken van de belangrijkste Belgische verzekeringsmakelaar, hebben we ook meer slagkracht bij de verzekeringsmaatschappijen. Dat resulteert in interessantere voorwaarden voor onze klanten.”

Vanbreda Geerts biedt verzekeringsoplossingen aan voor zowel bedrijven als particulieren. De nadruk ligt daarbij op maatwerk en een persoonlijke aanpak.