Vanaf nu ook Made in Vlaams-Brabant

made_inMediahuis breidt zijn ondernemersplatform Made in verder uit. Vanaf vandaag kan je het Vlaams-Brabantse nieuws terugvinden op www.madeinvlaamsbrabant.be.

“We zijn al actief in Limburg, Kempen, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Mechelen. Dit succes trekken we graag door naar Vlaams-Brabant waar we de lokale ondernemers en bedrijfsleiders van hun dagelijkse portie bedrijfsnieuws zullen voorzien”, zegt business manager Patrick De Wachter. “Het nieuws dat wordt gebracht, is bewust opgedeeld per regio. Zo blijven ondernemers perfect op de hoogte van de activiteiten van hun leveranciers, hun huidige en mogelijke klanten.”

Made in is een volledig digitaal product. Dagelijks brengen we bedrijfsnieuws uit de regionale KMO-wereld via een nieuwsbrief, website en we zijn ook actief op social media. Onze doelgroep: de decision makers uit de regio, bedrijfsleiders en kaderleden. Elke regio heeft zijn eigen dedicated journalist uit de streek die dagelijks tussen de community van bedrijfsleiders vertoeft.

Bezoek de verschillende websites en schrijf je in op de nieuwsbrief:
www.madeinvlaamsbrabant.bewww.madeinlimburg.bewww.madeinkempen.bewww.madeinantwerpen.bewww.madeinoostvlaanderen.bewww.madeinmechelen.be.