Wim Vanacker van wellnesscentrum Nooz in Grobbendonk heeft zijn volgende project in de steigers: een wellnessbeleving op de 21ste verdieping van de London Tower in Antwerpen. Die krijgt de naam Sky Nooz. De opening is gepland voor de lente 2018. Investering: 1 miljoen euro.

Het begon allemaal met een wellness-site in de bossen van Grobbendonk, die tegenwoordig de naam Forest Nooz draagt. Daar werd en wordt dezer dagen flink gerenoveerd. De komende week wordt de Forest Lounge compleet verbouwd en onder meer uitgerust met een nieuwe cinemabeleving. De Water Oase kreeg recent nieuwe verlichting en een luxe lounge. Ook de Mystic Water-beleving onderging een upgrade met nieuwe baden en hutten in handgeweven houtwerk. De totale investering op de site in Grobbendonk bedraagt 150.000 euro.

Na Grobbendonk opende Vanacker in Nieuwpoort Sea Nooz en aan het Albertkanaal in Grobbendonk de Loft aan het Water, tegenwoordig Aqua Nooz genoemd. Binnenkort komt er ook een vestiging in Antwerpen bij.

Totaalbeleving
“De aankoop is gebeurd en we zijn nu bezig met de concrete invulling”, vertelt de ondernemer. “Wie ons kent, weet dat we inzetten op een totaalbeleving. Sky Nooz komt op de 1 na hoogste verdieping van de London Tower, het hoogste gebouw van Antwerpen, in de buurt van het Eilandje. Er zullen 2 tot 6 mensen kunnen verblijven en ze krijgen een spectaculair uitzicht over de stad. We installeren 3 slaapkamers, baden met zicht op het Havenhuis, een hamam met zicht op het MAS en een saunabeleving richting de Scheldebocht. Klanten zullen er ook privé kunnen eten. We willen dat mensen even weg zijn van de wereld en met hun zintuigen op reis gaan. Dat zal hier ten volle kunnen.”

Het bedrijf investeert 1 miljoen euro in de toekomstige Sky Nooz. “Antwerpen is niet goedkoop”, lacht Wim Vanacker. “We hebben heel wat terugkerende klanten en die zoeken telkens een nieuwe ervaring. In Antwerpen zullen we die opnieuw kunnen bieden.”