Van Raak steekt 15 tankstations en 34 vrachtwagens in ander kleurtje

van raakVan Raak Brandstoffen uit Weelde is bezig met een grootschalige opfrissing van de huisstijl. Momenteel worden 15 benzinestation en 34 vrachtwagens in andere kleuren gestoken. “We willen meegaan met de tijd”, zegt zaakvoerder Peter Van Raak.

“De vorige huisstijl was meer dan 20 jaar oud en daar zat nogal wat wit in, wat makkelijk vuil werd”, legt Peter Van Raak uit. “Een gespecialiseerd bureau dat veel werkt in de publiciteit voor tankstations, heeft een aantal ontwerpen gemaakt en daar hebben we er eentje uitgekozen. Onze concurrenten vernieuwen ook wel eens hun huisstijl, ook wij wilden die wat moderner.”

Half miljoen
Momenteel is de helft van de 15 benzinestation al aangepast. Na de bouwvakantie komt de andere helft aan de beurt. Van de 34 vrachtwagens rijdt nu al 2/3de rond in de nieuwe kleuren. De firma B-Sign uit Arendonk voert deze klus uit. Tegen eind september moet de volledige vernieuwingsoperatie achter de rug zijn. “De totale kostprijs zit toch wel rond de 500.000 euro”, zegt Peter Van Raak nog.