Van Lommel BVBA opent nieuwe vestiging in Geel

Familiebedrijf Van Lommel BVBA (Lille) opent binnenkort een nieuwe vestiging in Geel op de Antwerpseweg. “De zaken gaan erg goed, en een uitbreiding drong zich aan. We nemen vermoedelijk tegen het bouwverlof aan onze intrek in Geel in een bestaand pand waar tot voor kort maatmeubilair werd verkocht”, vertelt zaakvoerder Kurt Paradis.

Van Lommel BVBA levert de vloer-, chape- en parketwerken bij heel wat  Kempense bedrijven: „Wij werkten bijvoorbeeld mee aan het nieuwbouwproject van Buga in Geel, waar we zowel de chape- als vloerwerken uitvoerden in de showroom. Binnenkort beginnen we aan de parketwerken op de bovenverdieping. Bij Joris IJs in Beerse legden wij alle vloeren en parket in de nieuwe bouw en ook bij Minigarage Sneyers ligt ons werk op de grond”, lacht Kurt Paradis.

Van Lommel bvba is een familiebedrijf sinds 1976 en stelt zo’n 25 mensen tewerk. Naast de vloer- en chapewerken voor de industriebouw doet het bedrijf ook badkamerinstallaties of -renovaties voor particulieren of projectontwikkelaars. „We hebben alle specialisten hiervoor in huis, van loodgieters en elektriciens tot vloerders en parketleggers en kunnen op 10 dagen tijd een volledige badkamer renoveren.” Leuk detail hierbij: terwijl Van Lommel bvba de badkamer renoveert, kan de bewoner gratis gebruik maken van een mobiele badkamer.