Van heavy metal tot wereldprijs in medische wereld


PFL en OlensFest kopiePFL uit Lille, gespecialiseerd in technische en audiovisuele ondersteuning voor allerlei activiteiten in zowel het bedrijfsleven als in de muziekwereld, heeft het druk. De voorbije weken verzorgde het bedrijf het geluid en de technische ondersteuning tijdens heel wat festivals waaronder de Antilliaanse Feesten, Sjock Festival, Tomorrowland, Laundry day, Sunrise, Summerfestival en afgelopen weekend nog Park Party Boechout, Sunfield festival en Olens Fest.

Daarnaast stond PFL in voor de techniek op, achter en voor het podium, de videocaptatie en muzikale intermezzo’s tijdens ernstiger gelegenheden, zoals de uitreiking van de Dr. Paul Janssen Award in Beerse of de lancering van een medische start-up in Europa tijdens interactieve meetings met specialisten in o.a. Oostenrijk, Duitsland en Portugal.

Ook de lancering van de oplaadpalen voor gsm’s door Scarabees in Olen, de viering van 20 jaar Burgemeester Harry in Malle of het 4X4 event van Rotary Hoogstraten werd door PFL in goede banen geleid.

„Tussendoor bleven ook de langdurige opdrachten zoals de multi-camera ondersteuning van  musical 1418 en tal van andere on-site ondersteuningen gewoon doorlopen”, lacht Dominic De Gruyter. „En we zijn bezig met voorbereidingen voor allerlei beursstanden later deze maand, van het ontwerpen en uittekenen over het inplannen van video captatie en montage, tot het selecteren van meubilair en technische installaties.”