Van Calster breidt uit

van calsterSpecialist in tegels, natuursteen en parket Van Calster breidt haar actieradius uit naar Vlaams Brabant. Het bedrijf bouwt in Boortmeerbeek aan haar vierde showroom. Die moet eind dit jaar, begin volgend jaar openen, aldus Stefanie Pelgrims. Daarnaast wordt aan het filiaal in Geel een nieuwe mega outlet gebouwd, achteraan het magazijn.

„De nieuwe showroom in Boortmeerbeek moet onze groei in Vlaams-Brabant vergemakkelijken. We hebben al een showroom in Geel, Aartselaar en Hasselt, maar Vlaams-Brabant was nog een blinde vlek in ons actieterrein. Vanuit Boortmeerbeek kunnen we makkelijk de regio rond Mechelen, Leuven en Brussel bewerken. Vanaf 2015 gaan we voor 200 procent in de drie verschillende provincies.”

De mega outlet in Geel komt er omdat het bedrijf alle stock heeft verhuisd naar een nieuw magazijn in Herentals, langs de autosnelweg. „Op die manier kwam er in onze vestiging in Geel heel wat ruimte vrij die we nu gaan benutten als mega outlet. We zullen er einde reeksen in onderbrengen, net als kleine restpartijen. Voor doe-het zelfvers wordt dit een paradijs met tegels van topkwaliteit aan weggeefprijzen.”