Het is vakantie bij heel wat bedrijven maar de handelsrechtbank in Turnhout werkt ijverig verder. Vandaag leidde die het faillissement in van liefst 12 ondernemingen.

Repairarena bvba, de Merodelei 24 bus 1 in Turnhout, legde zelf de boeken neer. De detailhandel in en reparatie van communicatieapparaten werd vervolgens failliet verklaard. Curator: Benny Backx.

Nog een faillissement op aangifte is dat van de eetgelegenheid La Bonne de la Mer bvba, Neerstraat 83 bus 1 in Oud-Turnhout. Curator: Patrick De Ferm.

De groot- en kleinhandel in groenten en fruit en producent van fruitsiropen ’t Fruitmandje bvba, Ginderbuiten 221 in Mol, gooide de handdoek. Curatoren: Antje Van Ovestraeten en Gert Hermans.

Dirkx bvba, Kon. Elisabethlei 115 in Turnhout, baatte de eetgelegenheid Lazuli en later de Funky Food Bar uit. De onderneming verzocht de rechtbank zelf om een faling. Curator: Benny Backx. Op dezelfde locatie bevindt zich momenteel Brasserie ’t Goud, die buiten dit faillissement blijft.

Mango Designfloors bvba, Turnhoutsebaan 152 in Dessel, legde zich toe op het plaatsen van behang, vloer- en wandbekleding. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curator: Eef Stessens.

Marinus Bouman, Waterstraat 11 in Mol, verzorgde goederenvervoer over binnenwateren en vroeg zelf om een faillissement. Curatoren: Antje Van Ovestraeten en Gert Hermans.

Taxibedrijf BS Colli VOF, Turnhoutsebaan 12 in Lille, is failliet op aangifte. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Nog een faillissement op aangifte is dat van Sarasvati VOF, Beerzelplein 19 in Putte. Curatoren: Antje Van Ovestraeten en Gert Hermans. Op hetzelfde adres valt ook het doek over Kemudaan VOF met dezelfde curatoren.

Sunanda VOF, Larumseweg 74 bus 29 in Geel, moet ook de activiteiten stopzetten na een faling op aangifte: Curatoren: Antje Van Ovestraeten en Gert Hermans.

De eetgelegenheid Belle-Vue bvba, Oevelse Dreef 5 in Westerlo, is failliet nadat de uitbaters de boeken neerlegden. Curator: Paul Van Rompaey.

Sportcard Company, Heibergstraat 24 in Meerle, voerde grafische activiteiten uit en fungeerde als adviesbureau. De zaakvoerder verzocht zelf om de faling. Curator: Wim Nysmans.

Indienen van de schuldvorderingen voor 7 augustus 2018.