VAG kiest voor Peugeots van Park Motors

Vlnr: Wim Bosch (Park Motors), Rudy Vangeel (VAG nv) en Kris Vangeel (VAG nv).

Vlnr: Wim Bosch (Park Motors), Rudy Vangeel (VAG nv) en Kris Vangeel (VAG nv).

Verhuurbedrijf van lichte bedrijfsvoertuigen VAG in Turnhout rijdt voortaan met Peugeot. Zopas kocht het bedrijf 12 Peugeot Boxers bij Park Motors, een beetje verder aan de Steenweg op Gierle. Daarmee zetten broers en eigenaars Rudy en Kris Vangeel hun volledige vloot in één keer om naar het Franse merk.

“Sinds 1974 verhuren wij personen- en bestelwagens en hebben dus heel wat expertise in huis”, zegt Rudy Vangeel. “De klanten van 2016 zijn niet meer dezelfde als vroeger. Het aanbod dat wij kregen van Peugeot Park Motors, was het beste van de markt, zowel op het gebied van de producten als diensten. De Peugeot Boxer heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Met als gevolg dat wij interessante huurtarieven kunnen voorleggen in onze competitieve markt”, aldus Rudy.

Verkoop in de lift
“Eerder al kocht VAG bij ons individuele wagens. Dit was de eerste groepsbestelling”, vult Wim Bosch van Park Motors aan. “Daar zijn we uiteraard zeer blij mee. Bedrijfswagens betekenen voor ons een belangrijk deel in de omzet. De jongste 2 jaar zit de verkoop ervan sterk in de lift.”

“Veel van onze klanten huren een lichte bedrijfswagen om bijvoorbeeld te verhuizen. En omdat niet alle klanten dezelfde afmetingen nodig hebben, opteerden wij voor 3 verschillende Boxers: gesloten bestelwagens en chassiscabines met zowel deuren als een laadlift achteraan”, aldus Kris Vangeel.

“Belangrijk voor de aankoop door VAG was de Peugeot Assistance+ die we aanbieden. Huurders met pech onderweg moeten daardoor niet naar VAG bellen maar naar de bijstand van Peugeot, waarna ze via ons worden geholpen”, besluit Wim Bosch.