Deze week zijn medewerkers van Dymotec uit Olen 11 bedrijfswagens komen ophalen bij BMW & MINI Sneyers in Herentals. Het komende jaar volgen er nog een 10-tal. De bestelling vloeit voort uit een bijzondere netwerkformule die het bedrijf een jaar geleden opzette.

“Onze invoerder organiseert allerlei events over heel het land”, vertelt fleet manager bij BMW & MINI Sneyers Nissim Verbist het verhaal. “Daar tekenen we graag op in en we gaan er naartoe met ondernemers en fleetklanten. Daarnaast wou ik iets lokaal opstarten waar ondernemers kunnen connecteren en onderling zaken doen.”

Dat idee was netwerkbijeenkomsten te organiseren bij klanten van de concessiehouder. De eerste vond in juli 2017 plaats bij Agio Cigars in Oevel. Sneyers nodigde een 40-tal mensen uit zijn netwerk uit voor een bedrijfsbezoek en die genoten van een exclusieve rondleiding. Nadien volgden gelijkaardige bezoeken/netwerkevents bij Frame 21 in Herentals en Soprema in Grobbendonk.

Win-win voor iedereen
“Het gaat telkens om klanten van ons die niet alleen de kans krijgen om hun bedrijf voor te stellen aan andere ondernemers, maar die tegelijk vertellen over hoe hun aankoopproces bij ons is verlopen. Tegelijk zorgen we dat de deelnemers onderling ook contacten kunnen leggen en zaken doen. Zo creëren we voor iedereen een win-winsituatie. De overschakeling van Dymotec naar Premium BMW is hier een rechtstreeks gevolg van. Ik leerde hen kennen tijdens onze netwerkbijeenkomst”, aldus nog Nissim Verbist.

Het volgende bedrijfsbezoek annex netwerkevent vindt trouwens plaats bij Dymotec en daarmee is de cirkel rond.