IMG_0269Vrijdag gaat aan de Parklaan in Turnhout De Keuken-Tafel open, een nieuwe winkel voor tafeldecoratie en kookaccessoires. Initiatiefnemers zijn Dirk en Nele Boeren-Verstraete. Zij baten als zelfstandige aangeslotenen bij Delhaize de AD Delhaize aan de Parklaan in Turnhout uit, zo ook de Poxy Delhaize in het Utopolis-complex en de AD Delhaizes van Beerse en Vosselaar.

Voor het aspect tafeldecoratie sloten ze een samenwerking met Pomax Home Collection. Daarmee krijgt het Belgische bedrijf in interieurdecoratie meteen ook een vaste stek in dit deel van de Kempen. De collectie wordt aangevuld met een ruim gamma kook- en keukenhulpen van andere topmerken.

Verbreding van aanbod
“We bieden met De Keuken-Tafel een logische verbreding van het aanbod aan onze huidige en nieuwe klanten van onze Delhaize-winkels”, legt Dirk Boeren uit. “Je kan bij ons nu ook alles vinden om een maaltijd te bereiden enerzijds en anderzijds bieden we, dankzij de Pomax Home Collection, alles om van het eetmoment met familie of vrienden een echt feest te maken. In De Keuken-Tafel gaan we kookdemo’s en –workshops organiseren, zo ook wijn- en bierproeverijen. Via onze Delhaizes bieden we spaaracties aan voor producten uit De Keuken-Tafel. Anderzijds krijgen klanten van De Keuken-Tafel een kortingsbon voor hun aankopen in onze Delhaize-winkels.”

Voor de nieuwe winkel, die zich tegenover Miko bevindt, zijn 2 extra mensen in dienst genomen. In alle 4 Delhaizes samen werkt een 75-tal mensen.