UBench derde genomineerde Willen Winnen Award

UBench  uit Turnhout is de derde en laatste genomineerde voor de Willen Winnen Award van Jong Voka. Deze award wordt op 18 november uitgereikt tijdens de Dag van de Groeier.

Peter Verbraeken“De derde genomineerde dit jaar is UBench uit Turnhout”, vertelt Geert Schellekens, voorzitter Jong Voka Kempen. “UBench biedt de autowereld een internetplatform dat alle mogelijke partijen die betrokken zijn bij de wagen en de mens onderling verbindt: leasemaatschappijen, experten, garages, verzekeringsmaatschappijen, autoconstructeurs en pechverhelpers. Doel: de bestuurder van de wagen zo snel mogelijk ontzorgen wanneer de auto service vraagt of niet meer mobiel is.”

UBench bewerkstelligt een enorme administratieve vereenvoudiging, waarbij de auto en de mens centraal staan. “Ons bedrijf ontzorgt alle partijen, in de eerste plaats de bestuurder van de wagen, toch wel de spilfiguur in de dienstverlening’, vertelt CEO Peter Verbraeken. ‘We zijn gestart in 2004 en mikten aanvankelijk op onze nationale markt. Nu onze producten volledig op punt staan, zijn we klaar voor internationale expansie. Op dit ogenblik zijn we actief in de Benelux en we starten in januari in Polen. In de loop van 2014 gaan we ook de Duitse markt aanboren.”

Tijdens de Dag van de Groeier dingen jaarlijks drie jonge en groeiende Kempense bedrijven mee naar de ‘Willen Winnen Award’. De award gaat naar een onderneming tussen de drie en de tien jaar oud die ambitie, durf en wendbaarheid aan de dag legt. Een onderneming ook met een uitgesproken visie op de toekomst die groei realiseert door in te zetten op innovatie, personeelsbeleid, internationaliseren, duurzaamheid en marketing. Alle info op de website van Voka en op www.dagvandegroeier.be.