tws-corporate-shoot-okt2016-7TWS Coolservice uit Westerlo heeft zopas zijn nieuwe website gelanceerd waarop het bedrijf een overzicht brengt van zijn activiteiten. Klanten kunnen voortaan ook alle onderhouds- en herstellingswerken digitaal raadplegen. “Toegankelijkheid en automatisering zijn 2 sterke punten waarom klanten voor TWS kiezen”, zegt Maarten Verbiest van TWS Coolservice, dat actief is als HVAC-bedrijf.

De onderneming werd in 2011 opgericht door de broers Toon en Wannes Franken, samen met Werner Peeters. Begin dit jaar werd Maarten Verbiest aangetrokken als medevennoot en commercieel aanspreekpunt. Die maakte werk van de volledig nieuwe website.

Totaalprojecten
“Deze nieuwe website geeft een duidelijk beeld van de verschillende domeinen waarbinnen TWS Coolservice actief is”, vertelt Maarten Verbiest. “Vanaf de start zijn we actief in de voedingssector, waar uiteraard veel koeltechniek nodig is. Door samenwerkingen met onderaannemers zijn veel van onze jongste projecten echter totaalprojecten waarbij de klant voor zowel koeling, verwarming als ventilatie een beroep doet op onze firma. Zo zijn onze technici momenteel bezig bij Astra Sweets in Turnhout. Bij de oplevering van deze werf zullen de kantoren van Astra Sweets voorzien zijn van een state-of-the-art HVAC-systeem.”

TWS groeide naar een omzet van meer dan 1 miljoen euro met 6 werknemers en een vaste onderaannemer. 85% van de omzet wordt gerealiseerd in de Kempen. “Toch zijn we ook fier op enkele spraakmakende projecten buiten onze regio. Zo plaatsten we warmtepompen in de Blue Towers op de Ghelamco-site in Gent en hebben we voor vervoersmaatschappij De Lijn verschillende technische ruimtes van koeling voorzien. Maar ook dichterbij huis werkten we recent mee aan enkele in het oog springende gebouwen. Zo deed Mercedes-garage VDH uit Herentals een beroep op ons voor de HVAC van hun nieuwe showroom en ook de garage LTF uit Geel koos voor de klimaatbeheersing van de showroom & garage voor ons bedrijf.”