Two4One groeit 50 procent

two4oneHet concept Two4One en zijn cadeaucheque Dinner4You groeiden het afgelopen jaar met 50 procent. Met het concept, een initiatief van Agora Culinair-‚t Vleesboerke, kan je met twee personen genieten van een twee- of driegangenmenu met een waarde van 78 euro per persoon, terwijl je slechts 39 euro betaalt. 

„We zoeken altijd naar de betere horecazaken, zoals bijvoorbeeld Link21 en de Repertoire in Herentals, Het Forum in Geel of Bistro Le Nez Blanc in Mol. Geregeld treden ook nieuwe restaurants en brasseries toe tot het concept. In totaal stapten al 195 restaurants verspreid over gans Vlaanderen in. Het systeem voor de gebruiker is heel eenvoudig. Je logt in op de website, kiest je restaurant en menu,  je reserveert en betaalt en klaar. Je krijgt een voucher per mail en hiermee kan je terecht in het restaurant van je keuze,” vertelt Mario Vleugels.

Het concept bestaat nu 8 jaar.  „De eerste jaren hebben we serieus geïnvesteerd in de uitrol van het concept en in de vermarkting. In 2013 zijn we 50 procent gegroeid, en telden we rond de 2.000 eters per week! De voorbije eindejaarsperiode draaiden we fantastisch goed, want dan werden honderden cadeaubons per dag gedownload. Elke week ontvangen 300.000 geregistreerde bourgondiers onze nieuwsbrief, waardoor ze op de hoogte gehouden worden van nieuwe acties, en nieuwe restaurants.”