Tijdens de Techdays van Ruckus, een leverancier van Wifi-oplossingen, heeft VanRoey.be 2 Ruckus Awards veroverd. De klanten van VanRoey.be erkenden het Turnhoutse bedrijf als Most Popular Reseller. Voor de realisatie met Ruckus in het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder ontving VanRoey.be de award van Best Breakthrough Project.

“Dit was voor Ruckus een belangrijke case in de zorgsector”, zegt Hans Van Ballaer van VanRoey.be. Er werden 121 accesspoints geïnstalleerd met een stabiel en betrouwbaar draadloos internet tot gevolg. “Zowel IT-manager Raf Claes als IT Engineer Peter Van den Bon waren van bij de start van het project onder de indruk van de kracht van het systeem en de complete dekking van de accesspoints. Wij kregen het vertrouwen om uitgebreide performance tests uit te voeren en het netwerk op te zetten”, aldus zijn collega Joris Swaelen.”

Mooi gebaar
Voor de Most Popular Reseller-prijs mochten alle Ruckus-klanten en mensen uit de sector hun voorkeur online uitspreken. “Dat zij voor ons kiezen, is een hele erkenning voor ons team en hun dagelijkse inzet om alle projecten tot een goed einde te brengen”, zegt sales manager Bram Smets. “Gewaardeerd worden door je klanten is super. Dat we daarnaast ook door onze partner Ruckus bekroond worden voor een innovatief project, is een echte opsteker. Een mooi gebaar dat onze inspanningen bij ondernemingen, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen beloont.”