Tweede Made in Kempen Live brengt innovatie naar Turnhout

made_in_Kempen LIVE_RGBDonderdag 19 november vindt de tweede editie plaats van Made in Kempen Live. Die heeft als thema innovatie en brengt prominente sprekers naar gastlocatie CAC Mercedes-Benz in Turnhout. Tegelijk kan je er volop netwerken.

Uitgangsidee van Made in Kempen Live is het samenbrengen van decision makers, bedrijfsleiders en kaderleden in een ongedwongen sfeer. Tijdens het event krijg je de gelegenheid om bij te leren van andere ondernemers in de streek, maar ook om ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen. Het walking dinner is gebaseerd op de Kempense keuken.

Verhalen over innovatie
Vier topsprekers brengen inspirerende verhalen over innovatie. Luc Thys, directeur Marketing en R&D van Soudal, trekt het congres op gang met zijn case over innovatie als motor voor groei. Daarna belicht Christ’l Joris, voorzitster van o.a. Agoria, Rode Kruis Vlaanderen en ETAP Verlichting, de bedrijfsstrategie van ETAP waar innovatie één van de belangrijkste pijlers is. Vervolgens vertelt Innovatiegoeroe Kurt Peys van het Innovatiecentrum hoe het financieel haalbaar is om te vernieuwen binnen KMO’s. Tom Aelbrecht, hoofd van het Janssen Campus Office van Janssen Pharmaceutica, sluit af met twee thema’s: open innovatie en duurzaamheid. De presentatie ligt in handen van comedian Steven Gabriels.

Via deze link krijg je meer informatie en kan je inschrijven. Je doet er goed aan dit tijdig te doen, want de plaatsen zijn beperkt.