Tweede maal postgraduaat Duurzaam Innoveren in de Bouw

Thomas MoreDe Geelse Thomas More Hogeschool organiseert voor de tweede maal het postgraduaat ‘Duurzaam Innoveren in de Bouw’. De eenjarige opleiding richt zich tot alle partijen die betrokken zijn bij het bouwproces en die zich willen specialiseren in duurzaam en innovatief bouwen, waaronder bouwprofessionelen en architecten met een bachelor- of masterdiploma. Personen met sterke interesse in duurzaam bouwen zijn eveneens welkom.

Het postgraduaat Duurzaam Innoveren in de Bouw brengt praktijkvoorbeelden naar voren. Aan de hand van state-of-the-art projecten in duurzaam bouwen nemen inspirerende sprekers je mee in het verhaal en de praktijk van duurzaam bouwen.

De opleiding is opgebouwd in drie modules: duurzaam bouwen (het afwegen van bouwmaterialen), energiebewuste technieken en het integreren van duurzaamheid in het bouwproces komen aan bod. Die moeten afgelegd worden in één academiejaar. Er kan ook ingeschreven worden voor een afzonderlijke module of een individuele lesdag. De opleiding, die op dinsdag doorgaat, krijgt ondersteuning van Kamp C, het Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen (www.kampc.be). Komende zaterdag 31 augustus vindt de laatste infodag plaats bij Thomas More Hogeschool, campus Geel.