Twee werknemers nemen Olens metaalbedrijf over

BM Metaalwerken SD Kendall kopieTwee voormalige werknemers van het Olense BM Metaalwerken zetten de zaak verder. Zaakvoerder Jos Beneens vierde dit jaar zijn 70ste verjaardag, samen met familie, vrienden en collega’s. Zijn bedrijf, waar hij steeds met hart en ziel aan bouwde, bestaat bijna 20 jaar.

Guido Momont en Ellen Bosmans, twee voormalige werknemers, zetten vanaf nu als nieuwe zaakvoerders hun schouders onder BM Metaalwerken, terwijl Jos Beneens vanaf de zijlijn nog steeds klaar staat met ervaring en advies.

Door de jaren heen wist BM Metaalwerken zich te profileren als succesvolle bouwpartner op vlak van stalen ramen en deuren, trappen en leuningen in allerlei vormen, winkelinrichting, cortenstaal gevelbekleding en plaatwerk. Het bedrijf leverde metaalwerken zowel voor particuliere woningen als voor kantoor- en winkelgebouwen. Het realiseerde o.a. de gevelbekleding in cortenstaal van SD Worx in Antwerpen, plaatste nieuw stalen schrijnwerk tijdens de renovatie van Hotel de la Post voor Tour & Taxi in Brussel, leverde brandwerende binnengevers en leuningen bij Hotel Thon in Brussel en realiseerde de raamconstructies van de nieuwe pandaverblijven bij Pairi Daiza.

Doordat BM wordt overgenomen door het personeel gaat niets van de vergaarde kennis verloren. „Wij hopen te blijven leren en groeien terwijl we kwaliteitsvolle projecten opleveren”, klinkt het. Het bedrijf stelt naast de zaakvoerders nog vijf arbeiders te werk voor productie en montage.