Turnhoutse Triamant wint provinciale KMO-Laureaat

20161019-unizo-kmo-laureaat-antwerpen-foto-luk-collet-2951Unizo Provincie Antwerpen heeft vanavond Triamant uit Turnout uitgeroepen tot provinciale KMO-Laureaat. De jury was onder de indruk van het verfrissende alternatief voor het tradionele rusthuis waarmee de groep enthousiaste ondernemers achter Triamant intussen al 10 jaar uitpakt. Op 17 november dingt het bedrijf mee naar de nationale titel.

Triamant zag 10 jaar geleden het levenslicht dankzij een paar maatschappelijk gedreven ondernemers die een alternatief wilden bedenken voor datgene waar niemand naartoe wil: het rusthuis. Vandaag creëert Triamant al op 5 plaatsen in Vlaanderen plekken waar mensen zo lang mogelijk gelukkig kunnen leven. “Triamant biedt een zeer mooi concept aan dat ons maatschappelijk thema ‘waardig ouder worden’ aanpakt”, verduidelijken de juryleden.

De Antwerpse prijs voor de Beloftevolle KMO gaat naar The Searchers, dat de productie cofinanciert van internationale bioscoopfilms, hiervoor marketingcampagnes organiseert en onderhandelt met partijen om de films te vertonen.

Inspirerende bedrijfsvoering
“Met de KMO-Laureaat willen we een forum bieden aan KMO’s met een inspirerende en innovatieve bedrijfsvoering op verschillende terreinen. We zijn erg trots op onze laureaten en genomineerden”, aldus Sofi Van Ussel, directeur UNIZO Provincie Antwerpen. “Bedrijven als deze tonen aan hoe ondernemend en innovatief onze provincie is. Ze zijn illustratief voor de drive en het talent waarmee Antwerpse ondernemers in alle sectoren het beste van zichzelf geven om dagelijks mee te bouwen aan de economische welvaart van onze provincie. Deze bekroning is dan ook dubbel en dik verdiend.”