Turnhouts familiebedrijf A&D In ’t Ven opent nieuwe showroom

a&d in't venA&D In ‘t Ven, het Turnhoutse familiebedrijf gespecialiseerd in alarmsystemen, domotica en elektriciteit, opent volgend weekend de deuren van hun nieuwe showroom in de Otterstraat.

Zaakvoerder Kristof In ‘t Ven: “Mijn vader begon in 1980 zijn winkel met versterkers, televisies en andere hifi-apparaten. Midden jaren ’80 startte hij geleidelijk met de plaatsing van alarmsystemen, wat onze grootste specialiteit is geworden.” Tien jaar geleden stapte zoon Kristof In ‘t Ven mee in de zaak en sinds twee jaar is hij er de eigenaar van. De bestaande winkel werd toen gesloten met het oog op een verbouwing en vandaag opent hij die opnieuw.

Klanten alles tonen
Zaakvoerder Kristof: “Eind vorig jaar heb ik als één van de doelen voor 2015 gesteld om de winkel terug te openen, maar dan enkel met oog op de activiteiten waar we de voorbije jaren voornamelijk mee bezig zijn; alarmsystemen, domotica, elektriciteitswerken, verlichting, videofonie en toegangscontrole. In onze nieuwe showroom kunnen klanten uitgebreid hun alarmsysteem komen bekijken en kunnen we hen rustig alle voor- en nadelen van de verschillende systemen tonen en toelichten.”