Turnhout neemt deel aan nationale coworking week

IMG_0320Van 12 tot 16 oktober vindt de eerste editie plaats van de nationale coworking week. 24 coworking plaatsen verspreid over Vlaanderen, Brussel en Wallonië zetten bij die gelegenheid de deuren open en laten je kennis opdoen tijdens workshops en netwerkmomenten. Bar d’Office in Turnhout neemt deel.

Freelancers en zelfstandige ondernemers hebben zelden de middelen om meteen hun eigen kantoorruimte te huren en zien dan ook heil in coworking ruimtes om toch in een professionele werkcontext te werken, netwerken en klanten te ontvangen. Kortom: coworking is nog steeds een trend waar veel mensen graag op inschrijven. Flanders DC slaat net daarom, onder de noemer van het coworking netwerk Bar d’Office, de handen in elkaar met maar liefst 24 coworking plaatsen in België om een heuse coworking week op poten te zetten.

Gratis advies
Ook Bar d’Office Turnhout zet de deuren open tijdens deze coworking week. “Bar d’Office Turnhout is een onderdeel van het Bar d’Office-netwerk en is gehuisvest binnen de kantoren van SPK vzw”, verklaart SPK-projectmanager Ellen Bisschops. “We organiseren de hele week allerlei activiteiten: iedereen kan naast het gratis coworken gratis advies krijgen van een hele waaier aan experten die dagelijks in huis zijn. Daarnaast organiseren we de workshop ‘Van geen idee naar topidee!’ in samenwerking met Flanders DC. Iedereen is welkom om samen met ons te werken in een creatieve en professionele omgeving, we ontvangen iedereen met een glimlach en een lekkere koffie.”

Hier vind je alle informatie.