TTA Truckland zet opleggers in het nieuw

TTT Truckland for farmers hendrixTTA Truckland uit Turnhout zette via Max Repair, een samenwerkingsverband van carrosseriebedrijven, een hele reeks trekkers en opleggers voor For Farmers Hendrix in de nieuwe huisstijl. Daarmee is een project van 18 zware voertuigen – trekkers en opleggers – succesvol afgerond. De opleggers werden van kop tot teen gezandstraald en helemaal gespoten in de nieuwe kleuren van de firma. Er kwam ook nieuwe belettering op in de werkplaats van TTA Truckland in Turnhout. De opleggers werden verder ook helemaal gecontroleerd en gerenoveerd daar waar nodig. Niet alleen het chassis (assen, steunpoten, liggers) kreeg daarbij aandacht, maar ook de opbouw (schuiven, zeilen, ladders, gereedschapskisten,…) werd nauwkeurig in orde gebracht.

Ook de trekkende voertuigen – van verschillende merken – werden helemaal opgekalefaterd. De cabines en de chassis werden in het mooie blauw van For Farmers gespoten.

Door dergelijke gedurfde projecten aan te pakken, zeer hoge kwaliteit te leveren en geen uitdaging uit de weg te gaan, slaagt TTA Truckland erin om ook in deze moeilijke tijden het hoofd boven water te houden.

TTA Truckland is al meer dan 50 jaar DAF-dealer in Turnhout, het DAF-dealerschap is door de jaren heen aangevuld met dealerships voor Iveco en Fiat Professional om zo het volledige pallet aan bedrijfswagens te kunnen leveren. Verder is er ook een carrosserieafdeling met een aantal zeer ervaren medewerkers en een uitgebreid magazijn. Sinds vorig jaar maakt TTA Truckland, via haar carrosserieafdeling, deel uit van het Max-Repair netwerk.

Max-Repair is een internationaal georiënteerd, fabricaat-onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materiaal zoals bouw- of landbouwmachines. Max-Repair is ontstaan uit de bundeling van de werkplaatsen, reclamestudio’s en schadeherstelbedrijven van de bedrijven Cosmo Trucks, Loven Trucks en Truckland. Hierdoor is een universeel schadeherstelnetwerk ontstaan, verspreid over Nederland en België, met een netwerk van 10 schadeherstelbedrijven met 38 servicewerkplaatsen, inclusief 3 reclamestudio’s. Op die manier worden alle facetten van schade behandeld, gaande van spot-repair, laswerkzaamheden en spuitwerk over uitlijnen en richten tot zelfs belettering of wrapping.